skip to Main Content
Afspraak of algemene vragen: 0493 310 309 In geval van spoed, bevalling of thuiskomst uit het ziekenhuis: 0610547026

Praktijk

In de Verloskundigen Praktijk Deurne werken vier verloskundigen en een verpleegkundige/assistente.
Tijdens de controles in de zwangerschap zie je afwisselend alle verloskundigen, zodat de begeleiding tijdens de bevalling wordt verzorgd door een bekende verloskundige.

De verloskundigen uit deze praktijk zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) en zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister van de KNOV.

We hebben met nagenoeg alle zorgverzekeraars in Nederland een contract om volledige verloskundige zorg te verlenen.

Onze verloskundigen

Emilie van Schijndel

Verloskundige

In 2000 ben ik afgestudeerd als verloskundige aan de opleiding in Rotterdam.┬áNa een korte periode te hebben waargenomen in Veghel, ben ik in september van dat jaar in Deurne begonnen…

read more

Anja Panhuijzen

Verloskundige

Ik ben Anja Panhuijzen, in 1993 afgestudeerd aan de Vroedvrouwenschool in Amsterdam en hierna direct als verloskundige begonnen in Deurne. Het mooie aan verloskunde is de afwisseling en uitdaging. Iedere…

read more

Eveline Oostrom

Verloskundige

De opleiding tot verloskundige heb ik gevolgd in Maastricht. Direct hierna ben ik in 2009 begonnen als waarneemster in meerdere praktijken in de regio, waaronder die van Deurne. Sinds 2011…

read more

Esmee Bakker

Verloskundige

Mijn naam is Esmee Bakker en sinds 2013 werkzaam als verloskundige. De opleiding verloskunde heb ik gevolgd op de Academie van Maastricht. Na het behalen van het diploma kwam ik…

read more
Verpleegkundig assistentes

Wilma Vermeulen

Verpleegkundig assistente

Na bijna 25 jaar als verpleegkundige in het Elkerliek ziekenhuis Helmond/Deurne te hebben gewerkt ben ik in 2001 overgestapt naar de verloskundigen praktijk in Deurne. Hier ben ik de Verpleegkundige/praktijkassistente.…

read more
Waarneemster(s)

Karlijn Tegenbosch

Waarneemster

Mijn naam is Karlijn Tegenbosch, opgegroeid in Valkenswaard, en in 2018 afgestudeerd als verloskundige aan de Academie Verloskunde Maastricht. Sindsdien heb ik in verschillende praktijken in de regio waargenomen. Met…

read more

Lieke van Bommel

Waarneemster

Graag zou ik me aan jullie voorstellen, ik ben Lieke van Bommel, de nieuwe waarneemster van Verloskundigenpraktijk Deurne. Vanaf juni zullen jullie mij regelmatig tegenkomen in de praktijk, ook daarvoor…

read more
Stagaire(s)

Meike Broks

Stagaire

Even voorstellen! Beste (aanstaande) ouders, Mijn naam is Meike Broks. Ik zit nu in mijn vierde en tevens laatste jaar op de Verloskunde Academie in Maastricht. Ik mag vanaf 24…

read more
×Close search
Search