skip to Main Content
Afspraak of algemene vragen: 0493 310 309 In geval van spoed, bevalling of thuiskomst uit het ziekenhuis: 0610547026

1. Bespreek het met ons!

We vinden het belangrijk dat je je goed voelt bij ons en de zorg krijgt die je nodig hebt. Ben je ontevreden of zijn er dingen voorgevallen waar je je niet goed bij voelt bespreek dit dan met ons. Het liefst zo snel mogelijk maar ook als je er al een tijd mee zit. We willen dit graag weten en er wat aan doen. We maken hiervoor het liefst een aparte afspraak, neem gerust iemand mee.

2. Klachtenfunctionaris

Als het gesprek met ons niet geleid heeft tot een passende oplossing, als je het liever eerst met iemand anders wilt bespreken of hulp wilt bij het indienen van een klacht kun je contact opnemen met onze klachtenfunctionaris. Neem dan contact op met de klachtenfunctionaris van het CBKZ (Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg). Zij (of hij) is onpartijdig, werkt onafhankelijk en helpt je graag verder met ondersteuning en advies. Ook bemiddelt de klachtenfunctionaris bij het vinden van een oplossing. Alles wat je de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.

De externe klachtenfunctionaris van het CBKZ is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur) via 088 – 0245123. Je kunt ook een mail sturen naar klachtverloskunde@cbkz.nl.

Kijk voor meer informatie of het direct indienen van een klacht op www.klachtverloskunde.nl

×Close search
Search